FunSensen tarina

FunSense on aloittanut toimintansa vuonna 2016, mutta sen tarina juontaa juurensa vieläkin kauemmas. Olemme perheyritys ja ajatus liiketoiminnan käynnistämiseen lähti alkujaan omasta tarpeesta, kun perheessä kaivattiin painotuotetta avuksi sensorisen integraation haasteiden kanssa kamppailevalle lapselle. Meille suositeltiin kokeiltavaksi painoliiviä, mutta markkinoilla oli vain sellaisia vaihtoehtoja, joiden hinta oli korkea ja ulkonäkö kuin pelastusliivillä. Niinpä painoliivi jäi hankkimatta.

Tarve liiville ei kuitenkaan poistunut ja muutettuamme joksikin aikaa Yhdysvaltoihin löysimme sieltä toimittajan, jonka valikoimista löytyi normaalin vaatekappaleen näköisiä painoliivejä ja runsaasti muita käyttäjälähtöisesti suunniteltuja apuvälineitä. Päätimme samantien, että tämän ideologian haluamme tuoda palatessamme Suomeen. Mielestämme apuvälineiden tulee toimia käyttäjien ehdoilla, sillä miten apuvälineestä voi olla hyötyä, mikäli sitä ei haluta käyttää.

Meiltä löydät jatkuvasti kasvavan valikoiman tuotteita lapsille sekä nuorille, joilla on tarkkaavuushäiriö, aistitiedon (sensorisen integraation) käsittelyn tai autismikirjon haasteita. Tuotevalikoimaamme kuuluvat erityislasten leikkikalut ja apuvälineet, kuten purukorut, painoliivit ja hypistelytuotteet keskittymisen tueksi. Meiltä löydät myös ammattilaisille suunnatut apuvälineet niin kouluille ja päiväkodeille tai toimintaterapian tueksi. FunSense tarjoaa myös tietoa ja vinkkejä keskittymisen ja tarkkaavuuden kehittämiseen ja sujuvampaan arkeen.

Tuotteemme soveltuvat myös virikemateriaaliksi vanhustyöhön, vammaistyöhön tai muuhunkin erityiskäyttöön.

Teemme myös yhteistyötä alan oppilaitosten ja asiantuntijoiden kanssa, jotta pystyisimme kehittämään niin perheiden kuin koulujenkin ymmärrystä neurologisista häiriöistä. Pyrimme myös lisäämään tietoa keinoista, joiden avulla erityslasten ja heidän perheidensä arki ja elämä olisivat helpompia.

Olemme olemassa, koska erilaisuus ei ole vika, vaan ominaisuus!